Höstterminen 2020

Nu drar Växjö Judoklubb igång träning för barn och vuxna igen. Då vi befinner oss i en rådande pandemi har vi tagit fram lite regler som det är viktigt att alla följer. Vi vill så långt det är möjligt begränsa kontakten mellan grupperna och ha så få personer som möjligt i lokalen.
 
På grund av vårens situation vill vi denna gång gärna ta in anmälningar till höstterminen för att kunna planera grupperna. Svara gärna även om du inte har för avsikt att fortsätta. Svara till: info@vjk.se
 

Höstens schema hittar du på vår hemsida samt i detta dokument. Schemat kan komma att uppdateras beroende på hur grupperna blir.
 
Vi följer Folkhälsomyndighetens, Riksidrottsförbundets och Svenska Judoförbundets rekommendationer som ni kan läsa mer om här: https://judo.se/2020/06/med-anledning-av-utbrottet-av-coronavirus/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *